SISÄINEN ELÄMÄNLUKU

Nimen vokaalien summa
Sisäinen elämänluku ilmaisee sisäisiä ajatuksiasi ja toiveitasi. Usein tämä luku sisältää ominaisuuksia ja kykyjä, joita olet ehkä laiminlyönyt, tai joita et ole uskaltanut käyttää. Sisäinen elämänluku kertoo millainen todella olet, mitä todella ajattelet ja tunnet. Se paljastaa syvimmän sisäisen olemuksesi ja todellisen minäsi.

Sinun sisäinen elämänlukusi on 7

Suurin sisäinen toiveesi on saada elää rauhassa ja sopusoinnussa. Et ole kiinnostunut tyhjänpäiväsestä puheesta ja vältätkin pinnallista seuraelämää. Olet itsekin hiljaa, jos sinulla ei ole mitään oleellista sanottavaa.

Omaat tietynlaista viisautta ja olet intuitiivinen henkilö. Otat ympäristösi huomioon ja “tiedät mistä on kysymys”.

Et pelkää olla yksin ja sananlasku “vaikeneminen on kultaa” sopii hyvin yhteen elämänkatsomuksesi kanssa.

ULKOINEN ELÄMÄNLUKU

Nimen konsonanttien summa
Ulkoinen elämänluku paljastaa ulkoisen ilmeesi ja olemuksesi. Ulkoinen elämänluku on ikään kuin persoonallisuutesi. Se kertoo, millaisen kuvan annat itsestäsi toisille, ja miten muut näkevät sinut. Se on kuin päällysvaate, joka kätkee todellisen minäsi.

Sinun ulkoinen elämänlukusi on 3

Luot loistetta ympärillesi missä sitten oletkin. Rikkaan mielikuvituksesi avulla voit nopeasti ilman suurempaa vaivaa saada aikaan jotain kaunista ja kiinnostavaa.

Näet vaivaa pukeutua omaperäisesti ja tyylikkäästi, ja haluat olla - ja oletkin - hurmaava ja persoonallinen. Miellyttävä persoonallisuutesi tuo sinulle paljon ystäviä.

ELÄMÄNTAPA
Elämäntapa muodostuu nimestä kokonaisuudessaan, sen vokaalien ja konsonanttien summasta supistettuna pienimpään mahdolliseen lukuun. Elämäntapa ilmaisee sisimpääsi, olemustasi ja tapaasi suhtautua elämään. Se kertoo ominaisuuksista ja taidoista, joita olet saanut itsellesi elämää varten.

Sinun elämäntapasi on 1

Jos nimesi summa on yksi, on sinulla hyvät edellytykset olla edelläkävijä. Olet idearikas, ja työskentelet parhaiten yksin. Olet luonteeltasi arvovaltainen, voimakas, luotettava ja omaat itseluottamusta. Ota siitä irti kaikki mahdollinen hyöty.

Jos huolestut jostakin - oli huolen aihe sitten sinä itse tai joku ympärillä olevasta maailmasta - saatat kadottaa ymmärtämyksesi etkä enää tiedä, kuinka sinun tulisi toimia. Tällaisissa tilanteissa yritä aina löytää vastaus sisältäsi, sillä sinulla on hyvä intuitio. Vetäydy hetkeksi kaikesta siitä, mikä häiritsee sinua ja yritä rentoutua - ja olla ajattelematta. Vähitellen palaat omille aaltopituuksillesi. Tee silloin jotain käytännöllistä, asioita joilla ei ole mitään tekemistä ongelmasi kanssa. Pese auto, leivo, järjestä kaappisi, siivoa - tee mitä tahansa. Ja yhtäkkiä, kun vähiten odotat, tilanne selviää sinulle ja saat vastauksen. Ihmettelet miksi et aikaisemmin oivaltanut asiaa, mutta intuitiosi oli lukossa. Silloin toimit hehkulampun tavoin, joka on saanut palaa liian kauan ja siksi rikkoutunut. Jos lampun vaihtaa, kiertää virta jälleen. Kunnon rentoutumisen jälkeen alkaa intuitiosi jälleen toimia.

ELÄMÄNPOLKU
Elämänpolku lasketaan syntymäpäiväsi, kuukautesi ja syntymävuotesi perusteella. Elämänpolku kuvaa tietä, jota pitkin sinun tulisi elämän aikana kulkea. Se kertoo, mitä asioita sinun on elämässäsi muistettava ja otettava huomioon, jotta tiesi ja elämäntehtäväsi olisi helpompi kulkea.

Sinun elämänpolkusi on 5

Sinun tulisi opetella ymmärtämään muutosten välttämättömyys elämässä. Sopeudu erilaisiin tilanteisiin ja haasteisiin joita elämä sinulle asettaa.

Saata aina maltillisesti loppuun se mitä olet aloittanut, äläkä jätä puolitiehen.

Älä myöskään etene miten tahansa kun on kyse tunteista ja romantiikasta.

Käytä hyväksesi ne tilaisuudet, jotka antavat sinulle mahdollisuuden toteuttaa lahjakkuuttasi.

- - - - - - - - - -
Tämä testi tuo taas jotain sopivaa mun persoonaani. Tunnistan joitain asioita, oikeastaan aika nappiinkin osuu.
Tosin tuo intuitio osuus - siinä olen epävarma. Joskus haluisin omata enemmän intuitiota, mutta ehkä sitä onkin vaikka en aina huomaa sitä.

- - - - - - - - - -

1358837.jpg

Hyvää päivänjatkoa kaikille.