Todella pitkästä aikaa sitten viime decon.
Osallistuin Käsintehtyä -Katin- korttidecoon.
Decoon oli tehtävä kortti (tai kaksi) josta decon omistaja saa ideaa omiin tuleviin onnittelu-, joulu- ym muihin kortteihin. Ihan kivaa oli väkertää pari korttia. Tosin tuntuu, että tekemäni kaksi mallia kaikesta huolimatta muistuttavat aika paljon toisiaan. Mutta kivaa oli ne tehdä kaikesta huolimatta.

1970661.jpg

Tässä käytin kiillettä leimakuvan kukkien päällä, siksi se hiukan kiiltelee. Ihan tällainen peruskortti, taustapaperia ja kartonkia ja nauhaa.

1970659.jpg

Tässä on leimakuvaa, taustapaperia ja ääriviivatarraa. Ja hiukan kiiltoa koirassa ja kukassa.
Molemmat kortit ovat onnittelukortteja.

Deco on lähtenyt jo pohjoiseen ja on toivottavasti seuraavalla decoilijalla.

- - - - - Nyt tästä innostuneena ilmoittauduin mukaan joulukorttien tekoon samoista materiaaleista.
Tätipunainen järjestää vaihdon heti kun muutama innokas osallistuu siihen. Joten tervetuloa mukaan joukkoon iloiseen väkertämään jouluisia kortteja samoista materiaaleista.

Muuten on mennyt ihan mukavasti. Töitä on riittänyt ja vielä olen innokkaasti lähtenyt sinne. Silloin tällöin on kyllä joku aamu tuskainen, mutta kun on vauhtiin päässyt niin kaikki hyvin.
Olen jopa ehtinyt huomioida, että syksy kukoistaa tuolla pihalla. Aivan ihanat värit hehkuvat puiden lehdissä. Haapa on taas kertaalleen kaikkein keltaisin ja kirkkain. Upea luontotapahtuma taas kerran.
Ok. Ilta jatkuu ja nyt menen kutimen ääreen. Kunnes jälleen tapaamme: Hyvää jatkoa kaikille.