Pikkuhiljaa alan saamaan valmiiksi kasan kukkakortteja. Oli tarve monelle kortille yhtä aikaa, joten oli vaan laitettava hihat heilumaan ja kartongit ja kukat järjestykseen.

1578491.jpg
Tässäkin kasassa kaikki kortit ovat erilaisia vaikka samaa ideaa on käytetty toteutukseen. Vähintään kukan keskusta on erivärinen, jos nyt ei muuta eroavaisuutta heti näe.
Tässä on vielä hiukan tuunattava jotain korttia ennenkuin lähtee eteenpäin, osa on tekstiä vaille valmiita.

Tuli vaan mieleen, että nämäkin "yksinkertaisesti" toteutetut kortit ovat kyllä omaan aikaa ottaneet....aika monta erilaista työvaihetta on ennenkuin tähänkin tilaan olen päässyt. Ihan vaan huvin ja urheilun kannalta kertaan:

Kartonki - leikattava sopivan kokoiseksi palaksi jotta siitä saa taivutettua kortiksi.
Kuviopaperi(taustapaperi) - mitattava kortti, mietittävä kuinka ison alueen haluaa paperilla peittää. Mittaa ja leikkaa paperit. Kiinnitä ne jokaiseen korttiin, liimalla tai kaksipuoleisella teipillä. Tarvittaessa anna kuivua.
Ääriviivatarrat jokaisen kortin neljälle sivulle. Aika kivaa näperreltävää.
Tällä kertaa kokeilin värittää kukkien alla oleva kartonkipalanen ProMarker tusseilla. Oli ihan kivaa saada eri värisävyjä soikeisiin kartonkipaloihin sillä tavalla. En tarvinnut repiä kartonkivarastostani esille sopivan sävyisiä kartonkeja, jotka eivät kuitenkaan olisi olleet sopivia. Nyt sai värittämällä ihan kivat sävyt. Toki siellä nyttenkin voi olla hiukan "omanlaiset" sävyt, mutta saavat nyt vaan kelvata.
Tämän vaiheen jälkeen siistin reunat vielä leimaväreillä. Jotkut reunat korostuivat, toisissa reunoissa ei juurikaan näy että olisin leimaväriä laittanut.
Sen jalkeen soikion kiinnitys korttiin kaksipuoleisella teipillä.
Sitten kukat - kiinnitin ne liimalla. Ja koristeet kukan keskustaan, joko nappi keskustaksi tai koriste"timantti" (muutamiin kimalleliimaa).
Viimeistelyyn vielä joku teksti ja joihin laitan vielä reunaan jotain koristelua. Sitten alkaa kortti olla valmis.
Tässä mulla meni ihan kiitettävästi yksi lomapäivä.

Ja nyt tämä päivä jatkuu.
Hyvää päivän jatkoa kaikille.